StoryEditor
nova školska godina

Širokobriješka glumica: Užasavam se škole. Najstariji sin je osmi razred, pritisak je nemoguć

Piše desk  /  03.09.2022., 12:08h

Širokobriješka glumica Marijana Mikulić progovorila o temi bliskoj svim roditeljima - povratku škole i pripremi djece za školske klupe.

"Kreće nova vrtićka i školska godina. Neki se vesele, neki se već hvataju za glavu od muke. Ja sam i jedno i drugo. Veselim se povratku u rutinu, ali se užasavam škole, testova, sustava. Najstariji je završni razred osnovne i pritisak je nemoguć. Paralelno ulazimo u renovaciju kuće", iskreno je napisala Marijana.

"Mislim da paralelno prelazim i na opijate da sve to preživim", našalila se.

"Ali evo jedna skladna fotka s mojim dečkima. Nek nam je Bog na pomoći da kraj sezone dočekamo živi i koliko toliko pri pameti", zaključila je.

Mnogi njeni pratitelji prepoznali su se u objavi. "Totalno te razumijem. Stres na max!!!!! Imam petaša i osmašicu neka nam je Bog na pomoći.  A za opijate se bilježim,dupla doza naravno... Jer pubertet i tako to...", "Spremno sve osim živaca", pisali su u komentarima.

Marijana je početkom srpnja otkrila da su ona i suprug kupili kuću na kredit. 

"Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli", napisala je. 

Prije toga su prodali stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:11