Marijana Mikulić na svojem Instagram profilu podijelila posljednju fotografiju svoje obitelji u stanu u kojem su proveli sedam godinaINSTAGRAM
StoryEditor
kredit odobren

Širokobriješka glumica otkrila razloge selidbe iz stana u kojem su proveli sedam godina: ‘Teška srca smo se odlučili prodati ga‘

Piše desk  /  24.05.2022., 18:58h

Marijana Mikulić je na svojem je Instagram profilu prije nekoliko dana podijelila posljednju fotografiju svoje obitelji u stanu u kojem su proveli sedam godina, a sada je otkrila sve o selidbi, te zašto su se odlučili na taj korak.

Glumica Marijana Mikulić (40) otkrila je kako se nakon sedam godina iz stana na Trešnjevci seli u kuću u istom kvartu u Zagrebu, koju su ona i suprug kupili.  

- Mi smo stan uredili za sebe, tu smo namjeravali ostati do daljnjega. Živimo na Trešnjevci otkako smo se oženili. Muž još otprije, ja otkako sam se udala. Tu su nam se rađala djeca, tu su napravili svoje prve korake, išli u školu i tako smo i zavoljeli ovaj kvart i tako smo s vremenom ovdje uspjeli kupiti stan. Kako smo ga pomalo uređivali, teška srca smo se odlučili prodati ga - kazala je Mikulić za RTL.hr te dodala da je razlog njen najmlađi sin, koji je smješten na spektar autizma i zbog toga treba više prostora za razvoj. 

Naglasila je da su im terapeuti rekli kako bi bilo dobro da se odluče na taj korak, a kada su našli kuću na Trašnjevci, zaključili su da je najbolje da prodaju stan. Kredit im je, otkriva, odobren.  

Podsjetimo, Mikulić je na svojem je Instagram profilu podijelila posljednju fotografiju svoje obitelji u stanu u kojem su proveli sedam godina. 

"Oproštajka od stana. Bilo nam je lijepo. Novoj divnoj vlasnici želimo da joj bude lijepo kao nama", napisala je u opisu objave na kojoj sa suprugom i djecom pozira u gotovo potpuno ispražnjenoj prostoriji. Na fotografijama se vidi i da su se za kraj odlučili počastiti sladoledima te tako oprostiti od ove faze života. 

- Prije sedam godina kupili smo stan. Andrija je imao godinu i pol. Zgrada na zidovima stubišta ima protupožarne aparate. Andrija bi trčkarao do lifta i redovito išao ispod aparata. I jedan dan - BUM - porastao toliko da ne može više proći ispod. Došao nam je i Jakov. Isto, kad god ide stubištem - ide potrčati ispod aparata. I neki dan - BUM. Ni Jakov više ne može ispod aparata. Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem da Jaki može i doma imati sve što mu treba. - napisala je glumica i nastavila: 

- Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. I taman kao neki znak dođe taj - BUM. Ja još ponekad sanjam stan u kojem sam odrasla, a koji je odavno nečiji drugi dom. Sanjat ću sigurno još i više ovaj, u kojem su moja djeca rasla, a svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi... – opisala je tada neke od uspomena.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 18:09