StoryEditor
popularna pjevačica

Shakira objavila video u kojem pjeva da će ubiti svog bivšeg, fanovi zabrinuti: "Njoj treba terapija"

Piše desk  /  15.02.2023., 13:06h

Pjevačica Shakira ove godine za Valentinovo je objavila pomalo bizaran video u kojem pjeva o tome kako bi "mogla ubiti svog bivšeg".

Odjevena potpuno u crno i s metlom u ruci Shakira je čistila kuhinju uz stihove pjesme 'Kill Bill' američke kantautorice SZA u kojoj je tema djevojka Bride i njena želja da kao čin osvete ubije svog bivšeg dečka.

"Mogla bih ubiti svog bivšeg, nije najbolja ideja, njegova djevojka je sljedeća, kako sam dospjela ovdje? Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvijek volim, radije bih bila u zatvoru nego sama", otpjevala je Shakira pa se nasmijala na samom kraju snimke.

Mnogima se ova objava nije nimalo svidjela.

"Kako je ovo smiješno? Da je muškarac nešto ovako otpjevao, zvali bi mu policiju", "Njoj treba terapija, i to hitno", "Ona je opsjednuta Piqueom", "Sad mi je jasno zašto je Pique pobjegao", "Shakira zašto si još u Barceloni? Uzmi svoju djecu i idi u Miami, jasno je da nisi dobro", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Shakiru je njen partner Gerard Pique s kojim ima dvoje djece prevario sa studenticom Chiarom Chijom s kojom je sada u sretnoj vezi.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 08:36