StoryEditor
partijali na hvaru

Severinini bivši partner i muž više od tjedan dana zajedno ljetovali na Jadranu, društvo im pravio poznati hrvatski maneken

Piše desk  /  30.08.2022., 07:40h

Kojić i Popović navodno su se jednu večer iskrcali na Hvaru i posjetili noćni klub gdje su do jutra plesali.

Bivši Severinin suprug Igor Kojić i njezin bivši partner i otac njezinog sina Milan Popović postali su prijatelji. Ovakav obrat u odnosima nitko nije očekivao, ali navodno su Igor i Milan postali toliko bliski da je Kojić Popovića pozvao i na veliku proslavu svog 35. rođendana na imanju svog djeda po očevoj strani, u jednom selu nadomak Loznice.

Nakon što su u javnost dospjele te informacije na Instagramu se oglasio i Kojić te objavio zajedničku fotografiju s Popovićem snimljenu na brodu.

Naime, Popović i Kojić zajedno su ljetovali na brodu i krstarili dalmatinskim otocima, a kako piše Dalmatinski portal, Igor i Milan su više od tjedan dana proveli zajedno na brodu. Također, portal piše da im je društvo pravio hrvatski model Bruno Ilić. Ilić je fotografije njihova druženja objavio na svom Facebook profilu.

Kojić i Popović navodno su se jednu večer iskrcali na Hvaru i posjetili noćni klub gdje su do jutra plesali. Popović je sve častio pićem, a u jutarnjim satima vratili su se na brod i otplovili u nepoznatom smjeru. Navodno više nisu na Hvaru.

Bruno Ilić široj je hrvatskoj javnosti postao poznat nakon što je pozirao za naslovnicu magazina Men's Health.

Podsjetimo, Popović je Kojiću na proslavu rođendana doveo i sina kojeg ima sa Severinom, Aleksandra.

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živjeli! - napisao je Igor uz fotografiju koju je objavio s Milanom.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 13:38