U KBC Dubrava odrzana je promocija knjige Dimitrija Popovica ”Likovni zapisi u doba korone”.ZELJKO HLADIKA/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
uživali su

Severina se sa zgodnim suradnikom pojavila u KB Dubrava, evo zašto

Piše Desk  /  02.10.2021., 12:57h
Severina se pojavila na promociji knjige Dimitrija Popovića Likovni zapisi u doba korone. Promocija se održavala u KBC-u Dubrava, a pjevačica se pojavila u društvu svog suradnika, producenta iz Srbije Filipa Miletića.

S njima se na početku mogao vidjeti i Severinin menadžer Tomica Petrović. Severina i Filip sjedili su zajedno u prvom redu i uživali u umjetnosti.

Pjevačica je pažnju plijenila u ljubičastoj kožnoj kombinaciji koju je sparila sa zelenom torbicom.

Miletić i Severina veoma su bliski suradnici, a on je početkom godine dao naslutiti i da zajedno rade na njenom novom albumu. Severina je Filipu znala i čestitati rođendan preko društvenih mreža, a nedavno je otkrila i da su se družili i ovog ljeta.

"Znate one pjesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt... i ostale... To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom... Dragi Filipe, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima", napisala mu je jednom prilikom.

"Pa ja najbolje radim sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli što se tiče suradnje. Imamo isti pogled na svijet. Ona vjeruje u ono što radimo i želi se mijenjati, što je jako važno za pjevača", rekao je producent nedavno za srpske medije.

"Nakon što me isplati, ona nema obavezu nigdje me spomenuti, a ona hvali svoje ljude i to je još jedna stvar koja je razlikuje od drugih. Imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a naslovi u novinama nisu točni", dodao je još, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2022 19:09