StoryEditor
instagram

Severina se oglasila povodom kraljičine smrti, otkrila je što im je zajedničko

Piše desk  /  10.09.2022., 07:08h

Popularna pjevačica Severina oglasila se povodom smrti kraljice Elizabete, koja je preminula u 97. godini života u četvrtak, 8. rujna 2022. godine.

Kraljica je preminula u Balmoralu u krugu obitelji i pod liječničkim nadzorom, nakon što joj se isto naglo pogoršalo nekoliko sati prije smrti.

Njena smrt potresla je i našu koja se oglasila putem Instagrama podijelivši znakovitu poruku.

“Izjavljujem pred svima vama da ću cijeli svoj život, bio on dug ili kratak, posvetiti vašoj službi…’ – Njezino Veličanstvo Kraljica”, napisala je uz fotografiju.

Severina je kroz jedan hashtag otkrila i što kraljica i ona imaju zajedničko. Naime, obje su rođene 21. travnja. Kraljica je rođena 1926. godine, a Severina je rođena 1972. godine.

Dok se mnogi opraštaju od kraljice, njen sin Charles postao je kralj, a već su dodijeljene nove titule članovima kraljevske obitelji. Njegova supruga Camilla postala je kraljica, vojvoda od Cornwalla, William, postao princ od Walesa. Kate je postala princeza od Walesa, ali može se te titule odreći, kao što je to napravila i Camilla, iz poštovanja prema princezi Diani koja je nosila tu titulu. Princ Charles, kraljičin sin, postao je kralj, a njegova supruga Camilla postala je princeza pratilja, ‘The Princess Consort’.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2022 04:40