StoryEditor
hrvatska pjevačica

Severina oduševila novom fotkom: ‘Uvijek ista, tako lijepa, uživo još ljepša‘

Piše Desk  /  20.11.2021., 17:05h
Pjevačica Severina (49) na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s Maldiva koja je ubrzo skupila preko 15 tisuća lajkova među kojima je bio i onaj glazbenog producenta Filipa Miletića.

Pjevačica Severina (49) na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s Maldiva koja je ubrzo skupila preko 15 tisuća lajkova među kojima je bio i onaj glazbenog producenta Filipa Miletića. - …možda će žena svilenog bedra.Koja me zove i pruža ruke.

Uliti vjetar u moja jedra. Do nove žene, do nove luke... Život je more, život je more, život je more...- napisala je Severina uz fotografiju stihove iz pjesme 'Život je more' Đorđa Balaševića, a ubrzo su se nanizali i brojni komplimenti, prenosi Večernji.hr.

"Moja omiljena","Predivna si", "Još uvijek ista", "Koliko si lijepa, uživo još ljepša", "Moćna žena", "Volimo te svi", samo su neki od komentara pratitelja.

Inače, Severina je nedavno s pratiteljima podijelila divnu vijest. Naime, završila je svoj novi album, koji će joj biti 13. studijski album. Nije otkrila ime niti bilo što o albumu, no čini se kako su svi vrlo zadovoljni snimljenim.

-Završetak snimanja albuma obećala sam proslaviti u Splitu… Naravski, uvik sve završava s janjetinom- napisala je pjevačica pored videa u kojemu je montirala lijepe trenutke s proslave s prijateljima. U njemu se tako pojavljuju i njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljice Sonja Dvornik, Vedrana Vasić i Antea Šimac, ali i glazbeni producent Filip Miletić, a upravo je prizor Severine i Filipa koji se srdačno grle u restoranu najviše zaintrigirao pratitelje. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:17