StoryEditor
hrvatska pjevačica

Severina objavila fotke sa sinom ispred crkve i poručila: "Meni je zabranjeno, a Milanoviću, Plenkoviću i Božinoviću nije"

Piše desk  /  20.07.2022., 16:10h

Hrvatska pjevačica Severina trenutno uživa na odmoru sa sinom Aleksandrom i svojim prijateljima i suradnicima.

Usprkos tome što je na snazi sudska zabrana prema kojoj Severina ne smije pokazivati lice svog 10-godišnjeg sina na društvenim mrežama, a koju je tražio dječakov otac Milan Popović, pjevačica je podijelila nekoliko fotografija sa sinom.

"Moj sin i ja uživamo na prekrasnom otoku Vrnik. Na Googleu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom te i premijera Plenkovića s djecom u Vatikanu, predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu. Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi se svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima! Pozdrav', poručila je Seve.

Sa sinom je pozirala i ispred crkve na Vrniku.

'Nemoj nikad poć' bez mene... ni u crkvu Boga molit', prigodno je ispod fotografija napisala stih iz svoje pjesme 'Virujen u te'.

image

Severina i sin

INSTAGRAM -

Pažnju je privukla Severinina haljina s likom Djevice Marije, koju je iskombinirala uz zelenu torbicu brenda Chloe.

Mnogi su primijetili da Aleksandar jako liči na Severinu.

"Mama i sin - Isti", "Ono kad se ovozemaljski zakon koprca jer Bog dade sina isti majka", "Nitko ti ga ne može uzeti, isti ste", nizali su se komentari.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 20:19