StoryEditor
nervozna markle

Seciraju se pokreti: Meghan se stiskala uz Harryja, on čudno reagirao

Piše desk  /  12.09.2022., 12:22h

Nakon smrti kraljice Elizabete II. mnogi su krenuli nagađati kako će izgledati prvi susret princa Williama i supruge Kate s njegovim bratom Harryjem i suprugom Meghan.

Susret kojeg su budno pratili milijuni odvijao se tijekom šetnje Windsorom, na koju su William i Kate pozvali Harryja i Meghan.

Naime, princ William i Kate pozvali su princa Harryja i Meghan da im se pridruže prilikom šetnje do prednjeg dijela palače kako bi pogledali što su ožalošćeni građani ostavili kraljici, a i kako bi pozdravili mnoštvo.

Mediji navode da su braća razmijenila nekoliko riječi, a izvor iz palače je dodao kako je William pružio maslinovu grančicu Harryju nakon razgovora s kraljem.

Na društvenim mrežama sada se dijele snimke tog susreta i secira svaka sekunda. Mnogi su primijetili da je Meghan Markle djelovala vrlo nervozno i da je susret prošao dosta napeto.

Twitteraši su istaknuli trenutak kada su svi četvero izašli iz automobila i krenuti hodati. Meghan je držala Harryja za ruku, a pritom je djelovao kao da se pokušala što više stisnuti uz njega, dok je princ djelovao kao da je izdužio ruku i na taj način udaljio Meghan od sebe, iako ju je i dalje nastavio držati za ruku.

Potom se dogodio još jedan neobičan trenutak i to prije samog ulaska četvorke nazad u automobil. Dok su stajali, Harry je cijelo vrijeme držao Meghan za leđa, a korisnici društvenih mreža komentiraju kako je Meghan ustuknula nakon što ju je pogledala Kate. Uz jednom trenutku Meghan je naglo počela mahati mnoštvu, a to su učinili i William, Kate i Harry, što je mnogima djelovalo čudno. Nagađa se da je Harry htio požuriti susret ili možda lagano rukom podsjetio suprugu da trebaju mahnuti mnoštvu i otići dalje.

Bilo je puno onih koji su pružili podršku Harryju i Meghan, dodavši kako se ponio brižno pridržavajući suprugu za leđa ili lagano držeći za ruku te u snimaka ne vide ništa sporno, osim što su, kao i mnogi, primijetili osjećaj nelagode s kojom se nosila Meghan Markle, prenosi dnevno.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:53