StoryEditor
srpski pjevač

Saša Matić zapalio Spaladium Arenu: "Želim čestitati reprezentaciji Hrvatske! Zaslužili ste biti prvi, ali ni ovo nije malo!"

Piše desk  /  18.12.2022., 13:10h

Saša Matić započeo je svoj koncert u rasprodanoj Spaladium Areni čestitkom Vatrenima na osvojenoj bronci na Svjetskom prvenstvu.

"Želim čestitati reprezentaciji Hrvatske na osvojenom trećem mjestu u Kataru. Zaslužili ste biti prvi, ali ni ovo nije malo!", ovim riječima Saša Matić započeo je, u subotu u Spaladium Areni, spektakularni Extra koncert godine "Dva života", koji je nadmašio sva očekivanja, prenosi Direktno.

"Na pozornici sam mogao osjetiti kako je atmosfera bila moćna, snažnija nego što sam očekivao! Splićani su nadaleko poznati kao zahtjevna publika, koja se zna pridružiti nastupu i sve podići na jedan viši nivo. Nevjerojatno je kako su, pjevajući s nama, noć pretvorili u zaista veličanstven doživljaj i za nas izvođače. Jednostavno su me oborili s nogu!", rekao je Matić novinarima nakon nastupa pa ponovno pohvalio broncu hrvatskih nogometaša:

"Želim čestitati hrvatskoj reprezentaciji na osvajanju brončane medalje Svjetskog nogometnog prvenstva, velika je to pobjeda i na pozornici sam mogao doživjeti koliko su sreće ljudima donijeli. Energija je bila nevjerojatna!".

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:00