StoryEditor
DORINA ČVARAK

Šala postala stvarnost: Kraš proizveo čokoladu s okusom čvaraka

Piše desk  /  28.04.2022., 07:27h
Čokolada s čvarcima? Iako je u početku bila samo prvoaprilska šala, sad je stvarnost. Kraš je proizveo limitiranu seriju čokolade s čvarcima nakon što je puno ljudi komentiralo da bi ju rado jelo.

Od početka rada 1911. godina Kraš je proizveo niz popularnih slatkiša u kojima djeca i odrasli i dan danas uživaju. A koliko osluškuju želje i interese svojih kupaca govori i činjenica da su proizveli čokoladu s čvarcima, što je prvo bila samo prvoaprilska šala, prenosi 24 sata. 

Ali, dio ljudi na društvenim mrežama bio je oduševljen idejom, pa su u Krašu odlučili proizvesti ograničenu seriju čokolade s čvarcima.

- Tražili ste, dobili ste! Dorina Čvarak je stvarno tu! Zbog velikog broja pozitivnih komentara odlučili smo otići korak dalje – limited edition Dorina Čvarak pronađite od subote 30.4. u Kraš Choco&Café-u na zagrebačkom glavnom trgu - napisali su u objavi na Facebooku. 

- Nije šala. Svima koji su na našu prvoaprilsku šalu komentirali pozitivno i poželjeli probati Dorinu s čvarcima, šaljemo po jedan primjerak na adresu. Javite nam se u inbox i hvala vam što ste nas inspirirali da ovo postane stvarnost - dodali su u komentaru objave.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 19:42