StoryEditor
stiže prinova

Šaban iz Cazina u 84. godini čeka dijete s više od 30 godina mlađom suprugom. U subotu su se vjenčali...

Piše desk  /  08.11.2022., 09:14h

Nevjerojatan slučaj zabilježen je u Glogovcu, naselju u Cazinu.

U subotu, 5.studenog. vjenčali su se članovi obitelji Mujić, Šaban i Asmira. On je u 84. (u naslovu YouTube videa je netočna informacija), a ona u 52. godina života. Šaban se bavi stočarstvom, uzgaja ovnove i ovce.

Mlada kaže da se već privikla i da ju mladoženja sluša.

Kako je otkrio Šaban, njegov recept za uspjeh je taj što ne štedi na sebi, voli pojesti dobro, a bez teletine ne može živjeti. Iz prvog braka Šaban ima već četvero djece, tri sina i kćer. 

Šaban otkriva kako su se upoznali on i Asmira.

“Ona je radila kod mene kada sam ja otišao u mirovinu. Ona je bila u vrlo teškom stanju, s troje djece, i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek plaćao pošteno, davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana ona je zaplakala, došla kod mene i rekla ´Šabane ja ne mogu više s ovim čovjekom. Ja bih se udala za tebe´. Rekoh ´Hoću´. I tako je bilo.”

“Ja sam njoj rekao da mora malo počekati s vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 5.11.2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti. ” – izjavio je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dijete.

"Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u travnju ili svibnju, akobogda. Meni je drago što god da mi dragi Allah da, bilo muško ili žensko", zaključio je.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 02:44