StoryEditor
ispovijest jill dodd

S 20 otišla u harem trgovca oružjem, bila mu jedna od 12 žena: "Krvlju mi je napisao ´volim te´, potpisala sam da mi radi što god poželi"

Piše desk  /  31.07.2022., 10:23h

U trenutku kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petero doce, ali je imao pravo na 12 žena "za zadovoljstvo" pored zakonite supruge.

Američka modna dizajnerica Jill Dodd (58) prvi put je postala poznata široj javnosti nakon što se odrekla svega i osamdesetih godina preselila u harem kontroverznog arapskog šeika Adnana Khashoggija.

Danas je uspješna poslovna žena i osnivačica poznatog brenda Roxy, a o svojoj vezi s milijunašem i trgovcem oružja pisala je u knjizi "Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju" iz 2017. godine.

Danas majka troje djece je u podkastu 60 minuta otkrila još detalja o životu u haremu. Kako je ispričala, Adnana je upoznala početkom osamdesetih godina na jednoj proslavi u Cannesu dok se bavila manekenstvom.

Tada je imala 20 i po vlastitom priznanju - bila je jako naivna. Već prvi susret obilježio je jedan čudan i bizaran detalj. Šeik joj se predstavio tako što se isjekao i vlastitom krvlju na njenoj ruci napisao "volim te".

- Povukla sam rukav i on je napisao "volim te". Bila sam šokirana. Pomislila sam "Bože, to je krv", ali sam istovremeno mislila da je to slatko i duhovito - rekla je.

U trenutku kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petero doce, ali je imao pravo na 12 žena "za zadovoljstvo" pored zakonite supruge.

Vrlo brzo Jill je postala dio njegovog harema. Živjela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos s milijarderom.

- Nikada nisam smatrala da sam ku*va i dalje to ne mislim - kaže, svjesna da je u nevjerojatnom luksuzu uživala zahvaljujući seksualnoj vezi s kontroverznim trgovcem oružja.

Prije nego što su započeli romansu, potpisali su ugovor.

"Želim brinuti o tebi i želim potpisati petogodišnji ugovor s tobom. Osigurat ću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno", opisala je njegove riječi.

Pristala je na njegove uvjete, a godinama su kasnije zajedno odlazili na glamurozne zabave s političarima i članovima kraljevskih obitelji, na kojima je nerijetko bilo i droge.

- Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš osobni kuhar nam je donosio hranu - kaže Jill i dodaje da "vjeruje da je bila zaljubljena u njega".

Zbog te ljubavi kaže da joj nije žao godina koje je provela kao dio njegovog harema.

- Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelijepo - nastavlja.

Ipak, sedam godina nakon toga, Jill je donijela odluku da napusti njegov harem i u potpunosti preokrene svoj život.

Udala se, rodila troje djece i pokrenula popularni brend od kojeg danas zarađuje, a često je po tom nadimku i prepoznaju.

Njen kontroverzni ljubavnik preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njene knjige, u 81. godini, piše zena.rs.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 22:40