StoryEditor
brazilska legenda

Ronaldo Nazario juri i hat-trick brakova. Zaprosio 14 godina mlađu manekenku

Piše desk  /  14.01.2023., 10:26h

Bivši brazilski nogometaš Ronaldo Luis Nazario de Lima zaprosio je 14 godina mlađu djevojku, manekenku Celinu Locks. Zaruke su se dogodile tijekom odmora na Karibima.

Celina se zarukama pohvalila na društvenim mrežama. Objavila je fotografije s odmora na kojima pozira s Ronaldom. Na ruci se vidi sjajni prsten. "Da, pristajem. Volim te, zauvijek", napisala je manekenka, prenosi Index.

Čestitala mu i bivša supruga

Mnogi su im čestitali na zarukama, a među njima je i Ronaldova bivša supruga Milene Domingues. "Sretna sam zbog tebe. Bog te uvijek blagoslovio i čuvao. Živjela ljubav", poručila je Ronaldu.

Milene je bila prva Ronaldova supruga. Bili su u braku četiri godine, a razišli su se 2003. U veljači 2005. pričalo se da se bivši nogometaš oženio manekenkom Daniellom Cicarelli. Međutim, ispostavilo se da se nisu službeno vjenčali jer niti jedno od njih do tog trenutka nije finaliziralo brak sa svojim prethodnim partnerima.

S Danielle je prekinuo, a potom je 2008. oženio Mariu Beatriz Antony. Bili su zajedno do 2012. godine i imaju dvije kćeri. Ronaldo je s Celinom u vezi već sedam godina.

Dnevnik.ba

03. veljača 2023 16:25