03.09.2021., Velika Gorica - Clanovi Supercar Owner's Circlea okupili su se sa svojim automobila na prostoru Zrakoplovno tehnickog centra gdje se odrzala pokazna utrka. Photo: Davor Puklavec/PIXSELLDAVOR PUKLAVEC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
veliki interes

Rimčeva Nevera pokazala svoju nadmoć u spektakularnoj utrci ekskluzivnih auta

Piše Desk  /  03.09.2021., 19:59h
Neočekivano velik interes koji je izazvala ova utrka je, čini se, iznenadio i organizatore, a putem društvenih mreža javio se i sam Rimac, koji je gledateljima uputio poziv da se maknu sa staze te ih obavijestio da se utrka neće održati dok se staza ne očisti.

Članovi Supercar Owner's Circlea okupili su se sa svojim automobilima na prostoru Zrakoplovno-tehničkog centra gdje se održala pokazna utrka. Rimčeva Nevera pokazala se uvjerljivo nadmoćnijom na utrci ubrzanja.

Skupocjeni automobili, čije je vlasnike u Hrvatskoj ugostio Mate Rimac, privukli su golemu pozornost i nešto ranije ovog petka ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, gdje se oko njih okupio veliki broj građana, prenosi Index.hr

Neočekivano velik interes koji je izazvala ova utrka je, čini se, iznenadio i organizatore, a putem društvenih mreža javio se i sam Rimac, koji je gledateljima uputio poziv da se maknu sa staze te ih obavijestio da se utrka neće održati dok se staza ne očisti. 

"Svi su oduševljeni interesom Zagrepčana eventom. Čudo ste! Ali molimo vas da se maknete sa staze - inače se neće auti moći utrkivati. Osiguranje će uputiti gledatelje da se maknu prije starta i nakon cilja. Ovo je previse opasno i neće biti utrka dok se to ne riješi. Hvala na razumijevanju i želimo svima super zabavu", napisao je Rimac. 

Podsjetimo, Supercar Owner's Circle je najekskluzivnija organizacija kolekcionara automobila, a u Hrvatsku su dovezli primjerke koje nemamo često priliku vidjeti na našim cestama. 

Posjet Zagrebu je tek prvi od planirana tri dana, a slijede susreti u Opatiji i Malom Lošinju. 

Dnevnik.ba

18. rujan 2021 12:40