StoryEditor
CRNA GORA

Račun sa plaže u Budvi postao hit na internetu: Nema besplatnog sjedenja, evo koliko košta "neću ništa"

Piše DESK  /  21.08.2021., 15:54h
Kako je sezona ljetovanja još uvijek u toku, utisci, iskustva i primjedbe turista ne prestaju da se dijele mrežama. Najviše se žale na duge redove na granicama i cijene u poznatim ljetovalištima, a fotografija koja je nedavno osvanula na Fejsbuku, dala je povoda korisnicima da se dobro zamisle i zabave.

Naime, na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov” objavljena je fotografija računa izdatog na plaži Jaz u Budvi, na kojem je kao artikal upisan odgovor troje gostiju “neću ništa” i naplaćen im svakom po 50 centi.

Dok je u komentarima grupa korisnika isticala da je ovakva praksa normalna širom Evrope, odnosno da se mjesto u ugostiteljskom lokalu plaća u zavisnosti od lokacije, drugi su se dobro zabavili.

“Za one djevojke sa stola preko puta što je, e, od mene za njih pošalji ništa”, “Ovo neću ništa valja uzimati”, “Mogu li udahnuti? Može… 0.50e”, “Nego šta? “Neću ništa” i “daj mi samo čašu vode sa dosta leda”… Takvi gosti najviše posla naprave… Da trčis sa vodom, pepeljarom, daj šifru za internet, donesi mi još malo leda, aj pogledaj taj aparat kao da je traka pri kraju, imaš li da mi ukrupniš 50 centi ali imam samo 40”, “Fora bi bilo napraviti koktel i nazvati ga “neću ništa”, glasili su neki od komentara, piše Blic.

Vjeruje se da je ovo samo dobar marketinški trik ili šala vlasnika lokala, koja je našila na dobar prijem na društvenim mrežama.

07. prosinac 2023 10:32