StoryEditor
Lejla Kašić

Producentica na crnogorskoj TV: Rambo Amadeus me neprimjereo dodirnuo po intimnom dijelu tijela uz komentare...

Piše desk  /  14.03.2023., 11:27h

Lejla Kašić, producenica emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama je optužila crnogorskog glazbenika Ramba Amadeusa (Antonija Pušića) za seksualno uznemiravanje.

Na pitanja portala Nova.rs je li joj se Rambo Amadeus neprimjereno obraćao, kakvu vrstu seksualnog uznemiravanja je doživjela i je li, osim UNICEF-u, slučaj prijavila i policiji, Lejla je odgovorila:

"U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i svoditi jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tijek događaja i trenutak u kojem je eksalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog", rekla je producentica.

Smatra da je Pušić opravdano sankcioniran iz UNICEF-a.

"Moj nesretni slučaj bit će opomena barem jednom nasilniku da ne učini slično i podrška barem jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzim reagiranjem na bilo koji oblik nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedije na nivou silovanja ili femicida", dodaje novinarka.

Podsjetimo, Ramba Amadeusa optužila je producentica Kašić za seksualno uznemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reagira. Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili priopćenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji oblik uznemiravanja, te da će popularni glazbenik biti suspendiran. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao.

Dnevnik.ba

17. srpanj 2024 07:52