StoryEditor
pjevač let 3

Prlja nakon što je razljutio hajdukovce: "I tako sam si dobio titulu Smrad riječki"

Piše desk  /  25.04.2023., 09:57h

Nakon što je razljutio hajdukovce objavom na Twitteru, Prlja iz Leta 3 oglasio se još jednom na toj društvenoj mreži.

"I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima", napisao je Prlja sinoć nakon što su ga hajdukovci zasuli negativnim komentarima. "Šok i vjeverica! I onda na zezanciju ajmo mržnjom i uvredama. Kao vrijeđa dicu? Moš mislit! Momci su odavno nogometno punoljetni, vidi se po vokabularu u tunelu i naravno po fenomenalnom rezultatu. Loptu na zemlju Prlja nikog nije vrijeđao čista navijačka zezancija! Mosa bavlju!", stali su neki u njegovu obranu.

"Ajde, evo imena za novu pjesmu. Nakon riječke pičke stiže i smrad riječki", "Smradovi šta napadate čovjeka. Ja sam navijač Dinama i sto puta sam vidio kod navijača Hajduka mržnju i ismijavanje. Šta je Hajduk sveta krava. Svijet pamti pobjednike. Živjeli uz fritulu", pisali su.

Međutim, hajdukovci se nisu dali.

"Jok eto tribali su ti dati titulu velikog gospodina nakon ruganja dici. Vrati ružu u šupak pošto očito kroz njega progovaraš", "Ofucala evrovizijska pevaljko, uživaj u finalu kupa", bili su neki od "pristojnijih" komentara koje je Prlja dobio, uz salve uvreda. "Bar ti se priznalo da si riječki", poručio mu je tenisač Ivan Ljubičić.

"Neka se momci naviknu"

Podsjećamo, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku "Neka se momci naviknu" i tako razbjesnio hajdukovce. Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba razočarani su njegovim potezom i fotografiju su shvatili kao poruku klincima iz Hajduka.

Nakon što su ga zasuli negativnim komentarima, Prlja je odgovorio. "Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav", napisao je.

24. travanj 2024 11:28