StoryEditor
influencer i aktivistica

Prepucavanje Andrewa Tatea i Greta Thunberg na društvenim mrežama: "Hvala što si otkrila da imaš mali penis"

Piše desk  /  29.12.2022., 11:12h

Influencer Andrew Tate okomio se prije nekoliko dana na švedsku aktivisticu Gretu Thunberg na svom Twitteru, ali vjerojatno nije očekivao da će mu ona uzvratiti.

Tate je u prvom tweetu objavio dio popisa svojih automobila i tražio od Grete da mu da svoju adresu e-pošte kako bi joj poslao cijeli popis. "Zdravo, Greta. Ja imam 33 automobila. Imam Bugattija, dva Ferrarija i to je tek početak. Daj mi svoju adresu e-pošte da ti pošaljem ostatak, kao i specifikacije koliko zagađuju okoliš", napisao je Tate.

Međutim, Greta mu je odgovorila i još mu se k tome pokušala narugati. "Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.", napisala je Greta.

Objavio je i video

Rat se zatim nastavio jer je samoprozvani mizoginist Tate u sljedećem tweetu Greti poručio sljedeće: "Hvala ti što si preko svoje adrese e-pošte otkrila svima da imaš mali penis. Cijeli svijet se pitao. I slažem se da si trebaš pronaći život", napisao je Tate.

Tate je uz to objavio i video u kojem je dodatno napao Thunberg. "Kontroverza mi nije strana. Ne radim ovakve stvari često, ali sada, kada mainstream mediji prenose što sam poručio Greti o svojoj kolekciji automobila, moram se oglasiti", započeo je Tate.

"Napisala mi je svoju adresu e-pošte, ihavesmalldickenergy. Zašto si stavila takvu adresu? Čudno. Ne želim pogađati kojeg je ona spola. Nisam ja ljut na Gretu. Ona ne shvaća da je dio globalne matrice i misli da radi dobro. Netko ju je posjeo i naveo da uvjerava ostatak svijeta da je u redu da vas vaše vlade porezima odvode u siromaštvo, i to sve kako biste zaustavili toplinu sunca", priča Tate u videu i onda zaključuje:

"Ja sam je onda prozvao, a onda je globalna matrica uposlila svoje botove da komentiraju i lajkaju njezin retweet, prije nego što sam ja uspio reagirati. I ja bih sada trebao naučiti nekakvu lekciju iz toga da ona ima adresu smalldickenergy? Dobro došli u novu epizodu klaunovskog šoua."

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 00:04