StoryEditor
NJEZINO UTOČIŠTE

Popularna Hrvatica se pohvalila svojim prijateljicama: "Vi ste bile inspiracija za Seks i grad"

Piše Desk  /  15.09.2021., 09:45h
Prijateljstvo je jedna duša u dva ( četiri) tijela. Zajedno.Uvijek.U dobru i zlu - napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je s tri najbolje prijateljice.

Nina Badrić u Zagrebu je proslavila rođendan svoje prijateljice Tine i objavila je fotografiju na kojoj je s Tinom, Ivanom Husar Mlinac i Marijom Husar Rimac, prenosi Večernji.hr.

- Neka nitko ne smatra prijateljem čovjeka s kojim nije pojeo mjericu soli. - citirala je Nina Martina Luthera i dodala: Nas četiri pojele smo na kile soli i još kusamo…

Prijateljstvo je jedna duša u dva ( četiri) tijela. Zajedno.Uvijek.U dobru i zlu - opis je koji je stavila uz fotografiju na kojoj umire od smijeha sa svoje tri prijateljice.

Obožavatelji joj poručuju kako izgledaju kao da su one bile inspiracija za seriji "Seks i grad" i Nini su napisali ove komentare:

- To su te i jedino takve neprocjenjive fotografije. Na istim najčistijim frekvencijama najvezanije ljudske duše i srca. Umjetnost življenja. To sama fotka govori i da nisi ništa napisano jedna je Nina.

Ninu sa sestrama Husar veže prijateljstvo još iz mladosti i početaka njihovih pjevačkih karijera u zboru Zvjezdice i često se druže, a Nina je uvijek prisutna na svim važnim obiteljskim druženjima njihovih obitelji pa je tako bila prisutna i kada je Marija Husar nedavno krstila sina Niku.

Mariju i Ninu veže i kumstvo jer je Badrić bila vjenčana kuma kada se Marija udala za supruga Vjekoslava.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 17:03