StoryEditor
ŽIVI SVOJU BAJKU

Petar Grašo se oglasio prvi put nakon vijesti o prinovi, evo što je poručio

Piše Desk  /  20.01.2022., 12:17h
Čini se da su mu se sve kockice konačno posložile, a osim na privatnom planu ruže mu cvatu i na poslovnom.

Glazbenik Petar Grašo (45) proteklih mjeseci živi svoju bajku. Nakon prekida s Danijelom Martinović (50) Grašo je novu ljubav pronašao u zagrljaju Hane Huljić (31) s kojom trenutno čeka prinovu, prenosi Večernji.

Čini se da su mu se sve kockice konačno posložile, a osim na privatnom planu ruže mu cvatu i na poslovnom. Ulaznice za njegov koncert u Areni Zagreb 26. veljače rasprodane su u trenu zbog čega je pjevač odlučio napraviti još jedan koncert 19. ožujka na svoj rođendan, a uspjehe bilježi i njegov novi singl Jel' ti reka ko' koji ne silazi s glazbenih top ljestvica. 

Prvi puta nakon što je u javnost procurila vijest da će postati otac Grašo se javio pratiteljima na društvenim mrežama i zahvalio na podršci koju mu pružaju.

I ovog puta ostao je dosljedan tome da čuva svoju privatnost pa se osvrnuo samo na glazbeni uspjeh.   

- Hvala što volite pjesmu zbog čega smo već 2. tjedan na vrhu HR Top40 liste - napisao je oduševljeni Splićanin na svom Insta Storyju. 

Podsjetimo, mnogima omiljeni splitski pjevač početkom ljeta postat će otac, a dijete će mu roditi glazbenica Hana Huljić (31) s kojom je u vezi od prošle godine.

Sretnu vijest medijima su potvrdili budući roditelji, a komentirao ju je i Hanin otac, poznati hitmejker Tonči Huljić kojem na svijet stiže prvo unuče.

- Mi ni sami više ne govorimo o tome glasno da nas netko ne čuje - kazao je Tonči i dodao: - Zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i maltretirati javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnima i različitima od ostalih da bismo toliko intrigirali javnost - rekao je Huljić, koji će, bude li sve prema planu, prije nego što unuče dođe na svijet svoju kćer Hanu odvesti do oltara.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 21:42