StoryEditor
florida

Oženio se sin Davida Beckhama, uzeo je ženino prezime

Piše desk  /  11.04.2022., 09:47h
Brooklyn Beckham, 23-godišnji sin Davida Beckhama, i Nicola Peltz vjenčali su se na Floridi.

Mladenci su rekli sudbonosno “da” u subotu u Palm Beachu, a vjenčanje je održano na obiteljskom imanju obitelji Peltz. Strani mediji navode da je Brooklyn uzeo prezime svoje supruge koje će od sada koristiti kao svoje srednje ime, piše Index.hr.

Na vjenčanju su bile brojne poznate face, a mladenci ipak nisu uspjeli sve zadržati u tajnosti te su u javnost isplivale neke fotografije s ceremonije.

Potpisali su predbračni ugovor

Brooklyn i Nicola potpisali su predbračni ugovor, ali ne samo kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog nogometaša. Bogatstvo Brooklynovih roditelja Davida i Victorije procjenjuje se na 380 milijuna funti (skoro 3.5 milijardi kuna), ali je bogatstvo obitelji Peltz procijenjeno na 4 puta veću cifru.

Na vjenčanje je navodno potrošeno nevjerojatnih 27 milijuna kuna.

Tko je Beckhamova snaha?

Nicola ima 27 godina i potječe iz bogate obitelji. Njezin otac Nelson Peltz je američki financijer čije se bogatstvo, prema Forbesu, procjenjuje na 1.7 milijardi dolara.

Nelson je postepeno razvijao svoju karijeru. Najprije je radio kao vozač dostave za obiteljsku tvrtku A. Peltz&Sons, koja se bavila distribucijom hrane, a potom je sam osnovao tvrtku za smrznutu hranu. Ulagao je i u mnoge druge tvrtke.

Također, osnivač je Trian Fund Managementa, zajedno s Peterom W. Mayom i Edwardom P. Gardenom. Riječ je o alternativnom fondu za upravljanje ulaganjima sa sjedištem u New Yorku. Kuće ima u Palm Beachu na Floridi i u New Yorku, a u braku je s Nicolinom majkom Claudijom. Prethodno je Nelson bio tri puta u braku.

Claudia Peltz je bivša manekenka. Nicola na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa svojom majkom.

Dnevnik.ba

18. srpanj 2024 16:33