StoryEditor
Manifest

Ovo je trenutno najgledanija Netflixova serija u svijetu

Piše desk  /  10.11.2022., 16:01h

Manifest je nova hit serija koja je nakon početnog neuspjeha prerasla u trenutno najgledaniju Netflixovu seriju na svijetu.

Manifest je prvi put izašao 2018. na NBC-ju, a priča započinje skupinom stranaca koji završe na istom letu od Jamajke do New Yorka.

Avion je tajanstveno sletio pet godina nakon što je poletio, a putnike se smatralo mrtvima. Dok se pokušavaju ponovno integrirati u društvo, putnici doživljavaju čudne fenomene, poput vizija budućnosti i drugih bizarnih stvari.

Treća sezona završila je velikim cliffhangerom, no nekoliko dana kasnije, na veliko razočaranje obožavatelja, NBC je otkazao seriju.

Netflix je spasio stvar i na kraju preuzeo seriju, emitirajući sve prethodne sezone, a prije nekoliko dana objavio je prvi dio četvrte sezone.

Trenutno najgledanija serija na svijetu

Ovog tjedna na službenom Twitter profilu serije potvrđeno je da je dosegla prvo mjesto na globalnoj razini Netflixove ljestvice: "Službeno je: Manifest je serija broj jedan na Netflixu u cijelom svijetu s više od 57 milijuna sati emitiranja."

Fanovi su oduševljeni serijom i već traže snimanje nove sezone. Jedan je komentirao: "Potpuno zasluženo!" Drugi je dodao: "Manifest je najbolja serija ikad."

Dnevnik.ba

25. studeni 2022 17:32