StoryEditor
Halyne Hutchins

Otkriveno koje su bile zadnje riječi snimateljice koju je Baldwin upucao

Piše desk  /  02.11.2021., 16:27h
Los Angeles Times objavio je posljednje riječi snimateljice Halyne Hutchins koju je glumac Alec Baldwin usmrtio na snimanju filma Rust.

"Ovo nije bilo dobro. To uopće nije bilo dobro", rekla je Halyna nekoliko sekundi nakon što ju je Baldwin upucao. Nekoliko sati nakon toga proglašena je mrtvom. Strani mediji pišu da su posljednje riječi snimateljice otkrivene tijekom intervjua s 14 članova filmskog seta te iz brojnih poruka. 

Ranjena redateljica pala je u ruke glavnom električaru na snimanju, a redatelj Joel Souza, kojeg je Baldwin ranio, pao je na tlo.

"Što je to bilo, dovraga? Ovo peče ko sam vrag", vikao je Souza, prenose strani mediji. Baldwin je za to vrijeme odbacio pištolj i šokirano ponavljao da mu nije jasno što se dogodilo. 

Netko je potom zazvao hitnu, a član filmskog seta pogledao je redateljicu u oči i rekao: "Oh, ovo nije bilo dobro", na što je ona odgovorila da "to uopće nije bilo dobro". 

Inače, Baldwin je nedavno prvi put progovorio o smrti Halyne Hutchins pred kamerama.

"Bila mi je prijateljica, bila mi je prijateljica... Onog dana kad sam stigao na set, odveo sam je na večeru s redateljem, bili smo ekipa koja je odlično funkcionirala. I onda se ovaj užasan incident dogodio", rekao je između ostaloga glumac. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:34