StoryEditor
neočekivano

Otkriven nadimak koji je kralj Charles III. dao Meghan Markle, govori puno o tome što misli o njoj

Piše desk  /  08.10.2022., 11:55h

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl u svojoj novoj knjizi "The New Royals" otkrila je kakav je nadimak kraj Charless III. dao snahi Meghan Markle.

Novi britanski kralj Charles III. ima nadimak za svoju snahu Meghan Markle, koji je sada procurio u javnost.

U svojoj novoj knjizi "The New Royals" stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl piše kako je Charles dao Meghan nadimak tungsten, zbog njezine nepopustljivosti i otpornosti. Tungsten ili volfram je sivkastobijeli sjajni metal velike tvrdoće.

Nicholl u knjizi navodi i kako je Charles smislio nadimak malo nakon Meghanina vjenčanja s princem Harryjem, točnije na Forumu Royal Foundation 2018. godine. Nadimkom joj je htio iskazati poštovanje jer mu je pomogla poboljšati njegov odnos s Harryjem, prenosi dnevnik.hr.

"Kada su se upoznali, Charles je oborio Meghan s nogu svojim šarmom. Harryju je rekla da mu je otac divan, srdačan, vrijedan, nježan i stabilan. Dala mu je do znanja da bi ga trebao više cijeniti i zbližiti se s njim", kazao je izvor s kraljevskog dvora za Daily Mail.

I Charles je tada hvalio svoju snahu.

"Ona je tako inteligentna i draga. Čini Harryja jako sretnim. Ne može nam biti draža", govorio je.

Nije poznato je li Charles zadržao isti nadimak za Meghan nakon njezina i Harryjava napuštanja kraljevskih dužnosti i preseljenja u SAD, a od tada se naveliko šuška i o njihovim zahlađenim odnosima s kraljevskom obitelji.

Harry i Meghan zadnji put su u Velikoj Britaniji bili kada je umrla kraljica Elizabeta II., a odmah nakon sprovoda su se vratili u SAD. Prije toga su sudjelovali i na proslavi kraljičina zlatnog jubileja u lipnju ove godine, a tada su sa sobom poveli i djecu, sina Archieja i kćer Lilibert.

Dnevnik.ba

26. veljača 2024 04:04