StoryEditor
John Voight

Otac Angeline Jolie razočaran kćerkom jer je kritizirala Izrael: "Ovi divljaci žele istrijebiti Židove i kršćane s lica zemlje"

Piše desk  /  05.11.2023., 12:13h

Glumac John Voight odgovorio je u subotu na komentare svoje kćeri, glumice Angeline Jolie, koja je oštro napala Izrael i tvrdila da je namjerno bombardirao civilne centre u Gazi, optužujući ga da je pretvorio grad u "masovnu grobnicu."

"Vrlo sam razočaran što moja kći, kao i mnogi drugi, nema razumijevanja za slavu Božju, za istine Božje", rekao je Voigt u videu koji je objavio na svojim društvenim mrežama. "Ovdje je riječ o uništavanju povijesti Božje zemlje, Svete zemlje, zemlje Židova."

"Izraelska vojska mora štititi Zemlju Izraela i njezinu narod - ovo je rat. Neće biti onakav kakav ljevica misli; neće biti kulturni. Izrael je napadnut putem neljudskog terorizma protiv nevinih djece, majki, očeva, baka i djedova. A vi, budale, tvrdite da je Izrael problem? Morate se pogledati i pitati: ‘Tko sam ja? Što sam ja?‘", nastavio je.

Također je pročitao u videu: "Pitajte Boga: ‘Učim li istinu? Ili mi se laže i radim isto kao i svi drugi?‘ - jer, prijatelji, oni koji razumiju istinu vide laž. Vide da je Izrael napadnut, a ovi divlji žele istrijebiti Židove i kršćane.

"Svi mi želimo pravdu i ljubav, ali to se ne može dogoditi s ovim divljacima, koji žele istrijebiti Židove i kršćane s lica zemlje", nastavio je Voigt u videu. "To je laž da Izrael ubija nevine ljude, ali svi oni imaju slobodnu volju da odu. Oni su zatvorenici barbarke države koja ih koristi kao ljudske štitove. Djeca na tlu Palestine zloupotrebljavaju se od ovih divljaka kako bi sve uvjerili da Izrael uzima te živote - a to je zapravo bio plan Hamasa. Stvoriti rat dobra protiv zla."

Voigt je poznat kao zagovornik Izraela i premijera Benjamina Netanyahua. U Sjedinjenim Američkim Državama, dugi niz godina povezan je s Republikanskom strankom i bio je jedan od istaknutih pristaša predsjednika Donalda Trumpa tijekom njegovog mandata.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 14:08