21.06.2022., Zagreb - Veliki party u hotelu Esplanade povodom drugog rodjendana podcasta Ane Radisic koju je uvelicao koncert Matije Cveka. Marin Miletic i Kristina Krepela Photo: Marko Lukunic/PIXSELLMARKO LUKUNIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
hrvatska glumica

Oglasila se Kristina Krepela nakon potvrde veze s Marinom Miletićem

Piše desk  /  22.06.2022., 22:44h

Nakon što se sa saborskim zastupnikom Marinom Miletićem pojavila na jednom zagrebačkom eventu i tako potvrdila njihovu vezu, glumica Kristina Krepela progovorila je o privatnom životu.

"Ja sam jako privatna kada je riječ o mom privatnom životu. Volim kada me ljudi doživljavaju kroz ono što radim, privatnost sam uvijek držala za sebe i to namjeravam raditi i dalje. Čitav svoj život nisam nikada s medijima pričala o privatnom životu i smatram da glumci trebaju zadržati jednu malu dozu privatnosti samo za sebe. Želim da gledatelji koji stanu ispred scene dobiju potpuni doživljaj, a ne da gledaju moju privatnost, želim da dožive tu ženu koju donesem na scenu", rekla je za RTL.hr.

Kristina se nedavno našla i na udaru hakera koji su joj ugasili službeni profil.

"Na našoj sceni i u javnom životu ove zemlje postojim već 26 godina. Kako je rekla jedna moja prijateljica: 'Ako tebe nakon 26 godina ne znaju, onda stvarno…' Društvene mreže jesu jedan koristan alat koji vam može pomoći u životu. No ja sam prvenstveno kazališna, filmska i televizijska glumica i to su mediji kroz koje se izražavam. Društvene mreže su samo popratno veselje", rekla je.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:46