StoryEditor
neobični prohtjevi

Novom kralju sluge peglaju vezice za cipele i istišću pastu na četkicu za zube

Piše desk  /  12.09.2022., 08:01h

Burrell je rekao da je kao princ često znao svoje sinove Williama i Harryja tjerati da sami skupljaju smeće kada bi bili na izletu u prirodi, čak i kada smeće ne bi bilo njihovo.

Twitterom se dijeli snimka bijesnog kralja Charlesa III. koji se naljutio na slugu nakon što mu nije maknuo kutijicu za nalivpero koja mu je smetala dok je potpisivao kraljevsku prisegu.

Tisuće tviteraša su bijesne zbog načina na koji novi kralj tretira svoju poslugu.

U videu koji se širi vidi se da je bijesni kralj u jednom trenutku gurnuo kutijicu s nalivperima na stranu te oštro pogledao službenika. Brzo se pojavila ruka koja je kutijicu sklonila, da bi ona kasnije bila vraćena zbog Williamovog potpisivanja.

Ovih dana mnogi se prisjećaju članka Daily Mirrora u kojemu je Paul Burrell, bivši batler Charlesa i princeze Diane, iznio neke detalje iz privatnog života kralja koje on vjerojatno ne bi volio pročitati u novinama.

Kralj navodno ima bizarne zahtjeve za svoju poslugu ujutro. Posluga svako jutro mora peglati njegove pidžame, ali i vezice za cipele. Charles zahtijeva da čep u njegovoj kadi bude u određenom položaju, a voda za kupanje mora imati točno određenu temperaturu.

Ipak, najbizarniji zahtjev se odnosi na njegovo pranje zuba. Charles ima jednog slugu koji mu svako jutro na četkicu istisne pastu.

Charles se, međutim, ne ponaša uvijek kao kralj. Burrell je tom prilikom rekao da je kao princ često znao svoje sinove Williama i Harryja tjerati da sami skupljaju smeće kada bi bili na izletu u prirodi, čak i kada smeće ne bi bilo njihovo.

Dnevnik.ba

18. srpanj 2024 16:30