StoryEditor
"izgleda mlađe"

Nives Ivanišević podijelila fotografiju sa suprugom i otkrila da je promijenio imidž

Piše Desk  /  26.09.2021., 11:49h
Ovaj novi izgled mnogi su pohvalili u komentarima i poručili su Ivaniševiću da ovako izgleda mlađe.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević objavila je fotografiju sa suprugom Goranom Ivaniševićem i otkrila kako je naš proslavljeni tenisač promijenio imidž, prenosi Večernji.hr.

Još nedavno na fotografijama s proslave njegovog 50. rođendana, koji je proslavio u obiteljskom krugu, Goran je imao bradu i brkove, a na novoj fotografiji koju je objavila njegova supruga brade i brkova više nema.

Ovaj novi izgled mnogi su pohvalili u komentarima i poručili su Ivaniševiću da ovako izgleda mlađe.

- Goran se obrijao?? Jedva sam ga prepoznala. Pozdrav iz Francuske. Power couple predobro izgledate. Predivni ste. Je li ovo stara slika? Goran bez brade izgleda barem deset godina mlađe - napisali su obožavatelji i pohvalili modnu usklađenost para, a Nives je otkrila da su se sredili za odlazak na prijateljevo vjenčanje. Ovo ljeto za obitelj Ivanišević bilo je dosta slavljeničkih trenutaka, nešto prije Goranovog rođendana proslavili su i treći rođendan sina Olivera, a u srpnju je Ivanišević primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih u Newportu.

- U tri dana provedena tamo dobiješ osjećaj što to stvarno znači. Kad uđeš u muzej, vidiš povijest tenisa, sva ta velika imena, a onda među njima vidiš svoje stvari pa se pitaš - što ja radim tu. Postaneš svjestan da si i ti dio toga. U mojoj glavi se ništa nije promijenilo, ja sam samo došao na kraj tog puta od 42 godine koji je krenuo iz Splita, a završio u Newportu i mogu reći da sam ponosan na to - rekao je Goran nakon što je primljen u Međunarodnu tenisu kuću slavnih.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:54