StoryEditor
OBJAVILA NOVU FOTKU

Nives Celzijus ponovno zagolicala maštu pratitelja: Skinula se do kraja pa se samo zaogrnula bundom

Piše Desk  /  07.11.2021., 12:44h
Fotku je objavila na Instagramu i na Facebooku, a na obje mreže je dobila zavidan broj lajkova. Nives, inače, često uveseljava pratitelje fotografijama na kojima ima minimalno odjeće, no ovaj put je mnogima još više zagolicala maštu.

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (39) na svojim je društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je samo zaogrnuta bundom, prenosi Večernji.hr.

Nives, inače, često uveseljava pratitelje fotografijama na kojima ima minimalno odjeće, no ovaj put je mnogima još više zagolicala maštu. 

Uz fotografiju napisala je kratko:  'I došlo je vrijeme za bundu', te označila brend Duchess, čija je vlasnica Snježana Schillinger.  Nives je fotku objavila na Instagramu i na Facebooku, a na obje mreže je dobila zavidan broj lajkova. 

- Pusti je da padne - napisao je jedan pratitelj kojem se ova fotografija naše spisateljice i pjevačice posebno svidjela.  Kao i uvijek bilo je tu i nekih ljubavnih ponuda, ali Nives na njih ne odgovara jer je već godinu i pol dana u sretnoj vezi.

Dnevnik.ba

28. siječanj 2022 23:57