StoryEditor
instagram

Nina Badrić donijela važnu odluku i poručila: "Ne znam kad ću se vratiti"

Piše desk  /  23.11.2021., 14:12h
Nina Badrić je u formi života i sretnija nego ikad, o čemu često piše na svojoj službenoj Instagram stranici koju prati gotovo 400 tisuća ljudi.

“Odlučila sam biti sretna i ne znam kad ću se vratiti”, napisala je u najnovijoj objavi, a fanovi joj oduševljeno poručuju: “Zaslužila si sreću!”.

Nina se ovih dana vratila iz Makedonije u kojoj je održala dva koncerta. “Kad se jedan običan event pretvori u fantastičan dan! Koja ekipa, koja atmosfera… Bilo nam je divno”, priznala je nakon što je zapjevala Makedoncima.

Ovih je dana snimila spot za autorsku pjesmu “Pamtim” te najavila izlazak dugo očekivanog albuma. Na društvenim mrežama je objavila i niz fotografija s novom figurom koju, prema vlastitu priznanju, može zahvaliti promjenama u prehrani i stilu života.

“Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna… Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože”, izjavila je nedavno za In Magazin o promjenama na koje su je potaknuli Novak Đoković te nekolicina njezinih bliskih prijatelja.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 01:06