StoryEditor
začuđen cijenom

Nikolina Pišek prodaje vilu u Zagrebu, Miša Grof zatečen: "Ne mogu vjerovati, pa uložili smo tri milijuna eura..."

Piše desk  /  01.10.2022., 13:54h

Kuća voditeljice Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, koja se nalazi u zagrebačkom naselju Šestine, prodaje se za 1.700.000 eura.

Vijest o prodaji luksuzne nekretnine podigla je veliku prašinu, a tim povodom oglasio se i otac preminulog Vidoja, Miša Grof.

- Ne mogu vjerovati, pa toliko koštaju samo namještaj, instalacije, klima-uređaji i uređaji koji su postavljeni u toj kući - šokirano je rekao najbogatiji srpski kolekcionar antikviteta i otkrio koliko je novca uloženo u njihovu kuću.

- Znam koliko je novca moj sin Vidoje uložio u tu kuću, pa ja sam mu davao novac. Dao sam mu skupocjenu kolekciju koju je prodao, on je prodao svoju kolekciju slika… Majka mu je dala brilijante koje je ona od svoje majke naslijedila, dio bakinog nakita je prodao i uložio u vilu u Zagrebu - tvrdi.

Grof ističe da je nakon smrti sina sve izgubilo pravu vrijednost.

- U tu kuću je sigurno uloženo oko tri milijuna eura. Ne znam prodaje li se, sada sam od vas čuo za to. Morat ću provjeriti na koga se uopće vodi ta kuća, ne znam više ni što se vodi od imovine na mene, a što ne. Nakon Vidojeve smrti sve je izgubilo vrijednost. Nekada sam bio bogat, a sada ni to moje bogatstvo ništa ne znači. Moguće je da je Nikolina u oglasu napisala jednu svotu, a da zapravo planira zaraditi mnogo više od prodaje te nekretnine - završio je Ristović, prenosi Kurir.rs.

Podsjetimo, luksuzna vila izgrađena je 2012. godine, a ove godine je renovirana i ima 420 kvadratnih metara. Nalazi se u zagrebačkom naselju Šestine, a prema podacima sa stranice za oglašavanje, vila ima pet soba. Čine je veliki dnevni boravak, kuhinja koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostor za osoblje. Okućnica navodno ima 1.460 kvadratnih metara.

- Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u siječnju. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem toplotne pumpe, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po cijeloj površini kuće - navodi se u oglasu, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

11. travanj 2024 07:11