StoryEditor
uvrnuto

Ne zanima ih što drugi misle: Hulku će nećakinja bivše žene roditi dijete

Piše Desk  /  20.09.2021., 10:47h
Moje srce puno je sreće i mogu samo reći da zahvaljujem Bogu. Jedva čekamo da nam dođe beba i volimo je bezuvjetno. Dođi zdrava, bebo moja, napisao je Hulk na Instagramu.

Brazilski nogometaš Givanildo Vieira de Sousa, poznatiji kao Hulk (35), po četvrti će put postati otac. Vijest je objavio na svom Instagram profilu, prenose 24sata.hr.

- Danas, sa srcem punim zahvale Bogu, želim podijeliti s vama da sam četvrti put blagoslovljen. Moje srce puno je sreće i mogu samo reći da zahvaljujem Bogu. Jedva čekamo da nam dođe beba i volimo je bezuvjetno. Dođi zdrava, bebo moja - napisao je Hulk na Instagramu. 

Hulku će dijete roditi supruga Camila Angelo, s kojom je u braku od ožujka 2020. Podsjetimo, Camila je nećakinja njegove supruge iz prvog braka Iran Angelo. Par je stupio u vezu krajem 2019., samo nekoliko mjeseci nakon što se Hulk rastao od supruge s kojom je bio u braku 12 godina i s kojom ima troje djece.

Nogometaš Atletica Mineira poznat po 'bodybuilderskom' otkrio je svojoj obitelji vezu s Camilom u prosincu 2019. 

- Nazvao je Camiline roditelje i brata i rekao im istinu. On je htio transparentnost jer je htio izbjeći laži i nesuvisle komentare - rekao je igračev glasnogovornik. 

Njegova je bivša supruga nekoliko puta javno govorila o boli koju su joj nanijeli nećakinja i bivši muž, no Hulk je imao odgovor na njezine optužbe.

- Nisam bio u vezi s Camilom dok sam bio u braku. Ja sam muškarac. Nisam bio sretan u braku. Imao sam bezbroj razlog. Tijekom cijelog braka sam varao Iran. Ona je živjela samački život. Samo je htjela imati status Hulkove supruge - rekao je jednom prilikom Hulk.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:22