StoryEditor
kviz na hrt-u

Natjecatelj Milijunaša pao na prvom pragu, gledatelji negoduju: Kakvo je ovo pitanje?

Piše desk  /  12.05.2023., 09:24h

Jordan Grgurač natjecao se u jučerašnjoj epizodi kviza Tko želi biti milijunaš?. Nije prošao prvi prag te je kući otišao praznih džepova. Nakon što je točno odgovorio na četiri pitanja, uslijedilo je zbunjujuće peto.

"Št ndstj vm ptnj?!" glasilo je pitanje. Ponuđeni odgovori bili su vkl, knsnnt, ptnk te vlk slv. Jordan je shvatio o čemu je riječ, ali nije ponudio točan odgovor. Točan odgovor bio je pod vkl, odnosno vokali (samoglasnici).

Društvene mreže pune komentara

Natjecatelj je bio šokiran ispadanjem, a i gledatelji su bili iznenađeni. Mnogi negoduju zbog pitanja te smatraju da nije dovoljno lagano za prelazak prvog praga, kao i da ovakvom pitanju nije mjesto u kvizu.

"Sad ste svi pametni. Svakome se može dogoditi ovakva situacija", "Zar je ovo uopće pitanje?", "I ja bih pao. Mene su učili samoglasnike, ne vokale", "Kad razmisliš malo, lako je, ali u studiju pod nervozom i tremom lako se dogodi da ne vidiš pred nosom", "Za mene su vokali pjevači", "Ovo nije kviz inteligencije. Totalno promašeno pitanje. Zapravo nije ni pitanje. To je samo dokaz da oni koji sastavljaju pitanja više nemaju ideje za nova", "Kakvo je to pitanje?", "Katastrofalno pitanje", "Kad sam ja išao u školu, zvali smo ih samoglasnici", "Ne sjećam se da smo samoglasnike ikad zvali vokali", "Pitanje je debilno", samo su neki od komentara.

Dnevnik.ba

16. lipanj 2024 17:57