StoryEditor
European Best Destinations

Najboljom destinacijom za medeni mjesec u Europi proglašen jedan gradić u Hrvatskoj: Ispred je Rima, Pariza i Venecije

Piše desk  /  09.04.2023., 09:41h

Svjetski poznat portal o putovanjima, European Best Destinations, objavio je listu najboljih destinacija za medeni mjesec u Europi. Na popisu ima mjesta u Francuskoj, Portugalu, Hrvatskoj, Grčkoj...

Na prvom mjestu njihove liste našao se gradić u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Cavtat. "Najbolja destinacija za medeni mjesec ove godine je prekrasan, sunčan, romantičan Cavtat na jugu Hrvatske" piše ovaj portal. 

"Smješten nekoliko minuta od Dubrovnika i njegove međunarodne zračne luke, Cavtat zaljubljenima nudi usluge vjenčanja po principu 'ključ u ruke' kao i beskrajne mogućnosti za medeni mjesec i smještaj u hotelima s pet zvjezdica s pogledom na more, wellnessom, sportskim aktivnostima, bazenom...", dodaju.

Cavtat na listi ispred Rima, Pariza, Venecije...

Kažu kako u Cavtatu postoje brojni restorani uz more te moderni barovi. "Priuštite si medeni mjesec s pet zvjezdica u trendi destinaciji koja je na prvom mjestu među najboljim destinacijama za medeni mjesec", poručuju te su objasnili kako doći do Cavtata i gdje bukirati smještaj. 

Na listi se nalazi još 12 destinacija, poput talijanskog Positana, grčkog Santorinija, Rima, Pariza, Budimpešte, Lisabona i Venecije.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:39