StoryEditor
body shaming

Mostarka pokazala neuredne nokte, salo na trbuhu i dlake: "Ja. I?"

Piše desk  /  27.08.2022., 12:30h

"Sve ove generacije ispod nas tj 97+ neki su sad roditelji, je l´ vrijeme djecu biologije da naučite?"

Mostarka Dinela Mušinović (26) na  društvenim mrežama dijeli savjete o brojnim načinima zaposlenja u digitalnoj eri, istovremeno otkrivajući i načine borbe s vlastitim traumama iz djetinjstva i školovanja, ali i stilu života.

Dinelu’ ima više od 150.000 pratitelja, dok je njih više od 50 000 okupljeno oko njenog TikTok profila gdje, osim svog pristupa, opisuje i široku raznolikost online poslova, načine na koje početi zarađivati i razvijati se, a sve je, kako kaže, “od srca”.

Ovog puta govorila je na temu body shaminga koji predstavlja veliki problem kod omladine. Posramljivanje tijela je čin izgovaranja nečeg negativnog o nečijem tijelu. Može se raditi o vašem vlastitom tijelu ili o tuđem. Komentar se može odnositi na veličinu osobe, dob, kosu, odjeću, hranu, kosu ili razinu percipirane privlačnosti. 

“Vidi, vidi ovo hahaha, ja i. Dlake. Ja i? Sve ove generacije ispod nas tj 97+ neki su sad roditelji, je l´ vrijeme djecu biologije da naučite? Prirodno. Farba sa zida plus ruka jednako prljavi nokti koji se ne mogu oprati. Dlake na nogama izlaze iz je*ene kože koju imam na tijelu. Oderat ću je pa neće rasti.

“Najede se čovjek pa se salo naslaže. Ja i? Što ste mi cool, što radite body shaminge. Vidi je što je debela, vidi je što si cool. Cool nema što. Znate koja je najniža vrsta ljudi na planetu? Ona najslabija, koju možeš ovako slomiti. Ona koja ismijava druge da bi se bolje u vezi sebe osjećala. Zamisli, treba ti netko da ga ismiješ da bi se bolje osjećala? Mora da si jako je*eno usamljen/a. Kad te krene tako netko ismijavati, reci jest, vidi debelina. Vidi. Što sad. I samo gledaj kako će se upi*kariti kao sad ti ne može ništa.  Ajde podučite  djecu malo...", kazala je, prenosi crna-hronika.info.

@dinelacinematography #foryou #fyp #balkantiktok ♬ original sound - Dinela

Ovaj video izazvao je lavinu komentara na TikToku.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:04