StoryEditor
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Mojmira Pastorčić o tome što je pročitala o sebi: ‘Jugonostalgičarka, lažljivica, plaćenica, vještica...‘

Piše Desk  /  30.10.2021., 12:11h
Iako nije prisutna na društvenim mrežama i privatni život nastoji držati za sebe, ipak je podijelila s gledateljima što je o sebi pročitala.

Mojmira Pastorčić jedna je od voditeljica koja svoj privatni život oduvijek nastoji držati daleko od očiju javnosti. Intervjue daje rijetko, odnosno samo kada je povod neki njezin poslovni uspjeh, a nije prisutna ni na društvenim mrežama, prenosi Večernji.

Ipak, čini se da se korisnici Facebooka itekako bave njome pa se u posljednjoj emisiji osvrnula i na to. Njezinu izjavu prenosimo u cijelosti:

"Nikad nisam imala Facebook, ali voljela bih vam pročitati što sam na Facebooku pročitala o sebi. S papira. Ja sam očito za HDZ, glavni sam pitbull Stožera, anarhist, otvoreno navijam za Možemo!, katotalibanka sam, pravoslavka, četnikuša, jugonostalgičarka, 'Zlojmira', covid veleposlanica, lažljivica, plaćenica, vještica nad vješticama, prodana duša, 'tko ti više vjeruje', 'glupačo', 'tupava voditeljica', 'potplaćena tuka', uzor su mi kradezeove lopine, dnovinarka, 'kao neka druga vrsta, ali ne ljudska'.

I moj osobni favorit: 'Tebe bi, Mojmira, i toster mogao zamijeniti, a ne robot.' Hvala svima, ali vratimo se mi našoj temi." , kazala je voditeljica RTL Direkta u sinoćnjoj emisiji.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 16:08