StoryEditor
društvene mreže

Mladoženja tijekom zdravice obrukao mladu otkrivajući detalje njihovog upoznavanja

Piše desk  /  29.11.2022., 08:52h

Ian Young odlučio je da iznenadi svoju suprugu Katie tako što je tijekom zdravice na vjenčanju otkrio brutalno iskrenu priču o večeri kada su se upoznali.

Govor mladoženje zabilježili su fotografi na vjenčanju, a video na “TikTok-u” objavljen je pod nazivom: “Mladoženja otkriva šokantan skandal tijekom držanja zdravice”.

Video je pregledan više od 1,6 milijuna puta, a mnogi kažu kako su zaista ostali zbunjeni.

- Osjećam da Katie i ja moramo da budemo iskreniji sa svima vama danas - počeo je govor mladoženja dok ga je mlada zbunjeno promatrala.

Ian kaže kako svi znaju da su se on i Katie upoznali u kriket klubu i da su se nakon ćaskanja iste večeri i poljubili.

- Iako je to istina, izostavili smo nekoliko djelova ove priče - kazao je mladoženja.

Međutim, mladoženja se ni tu nije zaustavio.

- Nakon našeg prvog poljupca noć se promijenila. Poslije toga sam joj se izvinio zbog nedostatka ćaskanja i iako će to poricati i danas rekla mi je da uzmem njen broj i da se nađemo drugi put. Bio sam toliko van prakse da nisam ni uzeo njen broj. Izašao sam napolje da nam donesem piće, a kada sam se vratio nazad, zatekao sam Katie kako se ljubi sa drugim momkom - otkrio je mladoženja.

Potom je izgovorio nešto zbog čega je mlada skrivala lice rukama.

- Sada znam da je ovo prilično uobičajna pojava za Katie - rekao je mladoženja.

Zdravicu je završio šalom da je i dalje nervozan kada u baru treba da ostavi Katie bez nadzora i našalio se kako bi brak mogao da im se završi već večeras.

Dok su mnogi smatrali da je njegov govor smiješan, drugi su mišljenja da je prilično osramotio ženu na dan njihovog vjenčanja.

Dnevnik.ba

03. veljača 2023 05:54