StoryEditor
Lottie Moss

Mladoj manekenki davali drogu i alkohol kako bi snimala

Piše Desk  /  29.04.2022., 13:06h
Manekenka Lottie Moss, polusestra supermodela Kate Mos, progovorila je o svojim iskustvima na snimanjima, koja nisu uvijek bila pozitivna.

Naime, mlada Britanka otvoreno je progovorila o svojoj ovisnosti priznavši kako je često bila primorana raditi protiv svoje volje.

"Često sam dolazila na snimanja, a da to nisam željela. Plakala bih kao kišna godina, a oni bi mi govorili: "Sad ćemo ti nabaviti drogu, popij koje piće i bit će ti bolje." Bilo je kao da mi govore da ću odraditi to snimanje, trijezna ili ne", ispričala je.

Mladu manekenku zastupa jedna od najboljih britanskih manekenskih agencija.

Dodala je da je mislila da je to sve normalan dio posla. Išla je na razne zabave potpuno iscrpljena, a kako bi funkcionirala, koristila je droge.

"Bila sam na jednom eventu u Rimu, u hotelu sam se u suzama šminkala. Bila sam jako loše, a oni su samo došli i rekli da moram biti dolje za sat vremena", prisjetila se i dodala: "Mislim da u industriji nema puno ljudi kojima je stalo do moje dobrobiti. Drogiranje nije normalno, ne bi trebalo biti svakodnevno."

Ranije je bila u klinici za odvikavanje, a golišave fotografije koje je tada objavljivala navodno su smetale njenoj starijoj polusestri. Lottie tvrdi da osjeća pritisak da bude poput Kate.

"Nikad nismo bile toliko bliske, nismo pričale o njenoj mladosti sve dok ja nisam išla na odvikavanje. Kasnije mi je bila velika podrška", tvrdi.

Dodala je da je sada čista, napustila je manekensku agenciju i napravila profil na OnlyFansu, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

16. svibanj 2024 22:44