StoryEditor
instagram

Miletić čestitao Krepeli rođendan: "Nije sreća u onome što imamo..."

Piše desk  /  04.09.2022., 13:50h

"Neka ti sve, baš sve bude blagoslovljeno, predivna moja. Sretan rođendan", dodao je Miletić u objavi, a istu je na svom InstaStoryju podijelila i Kristina.

Glumica Kristina Krepela danas slavi 43. rođendan, a među prvima čestitao joj je partner Marin Miletić (42). Političar i saborski zastupnik Mosta svojoj je odabranici čestitao na svom Instagram profilu uz fotografiju drvene dekoracije srca na kojom stoji ispisano: 'Nije sreća u onome što imamo nego u tome koga imamo'.

"Neka ti sve, baš sve bude blagoslovljeno, predivna moja. Sretan rođendan", dodao je Miletić u objavi, a istu je na svom InstaStoryju podijelila i Kristina. 

image

Miletićeva čestitka

INSTAGRAM -

Podsjetimo, Miletić je utjehu u zagrljaju naše glumice pronašao osam mjeseci nakon što mu je preminula supruga Danijela nakon borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu. Marin i Kristina snimljeni su u svibnju u romantičnoj šetnji Maksimirom, a svoju ljubav potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili  na slavlju povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić.

Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali, Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati. - Hvala Vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju - nedavno je kazala glumica.

Ni Miletić nije u medijima pričao o svojoj ljubavi prema glumici, ali nakon što su Kristini nedavno hakirali Instagram profil, Marin je priskočio u pomoć i svoje pratitelje zamolio da podrže Kristinin novi profil i oslovio ju je s draga.  Na društvenim mrežama ljetos su se hvalili i fotografijama sa svog prvog zajedničkog ljetovanja, a nedavno je Kristina na svom profilu objavila i fotografiju koju je snimio Miletić. "Kraljice su rođene u rujnu", napisala je tada u opisu Kristina koja upravo danas, 4. rujna, slavi svoj 43. rođendan.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:52