StoryEditor
bivši muž

Milan Popović: "Severina sina 46 dana nije vodila u školu, umalo je pao razred. I Igor se više brinuo o Aleksandru od nje"

Piše desk  /  20.10.2021., 17:03h
Milan Popović gostovao je u emisiji Dobro jutro Srbijo na Happy televiziji te je progovorio o svom odnosu sa Severinom i borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

"Novinari to zovu borba, a ja to zovem proces da se djetetu omogući da bude normalna, zdrava i stabilna osoba kad odraste. Odbijam to zvati borba", rekao je na početku.

"Nije istina to što Severina govori zbog čega je presuda bila donesena. Osnovni razlog zašto joj je smanjena količina vremena koju je provodila s djetetom je ta jer prije te presude 46 dana nije dijete vodila u školu i onda su Centar za socijalni rad i Posebno skrbništvo i sud sjeli i donijeli odluku da imamo pravo na pola-pola, sve praznike i odmore, a za vrijeme kada dijete ide u školu dijete mora biti kod mene da bih ja osigurao djetetu da ide u školu jer je njegovo obrazovanje roditeljska obaveza."

"Ona bez opravdanja nije 46 dana dijete vodila u školu. Dijete je trebalo polagati državni ispit, ponavljati razred. Sreća u nesreći je bila ta korona pa smo on i ja jedan na jedan radili ta dva mjeseca kako bi on nadoknadio propušteno i položio sve ispite i završio razred s odličnim uspjehom."

"Splitski sud je, po mom mišljenju, a i mnogih drugih, morao biti izuzet iz cijele priče s obzirom na to da je Severina iz Splita. Kad Severina digne prst, cijeli Split pjeva, a očigledno da pjeva i njihov sud po njenoj želji. Splitski sud je mimo svih mišljenja i Centra za socijalni rad, posebne skrbnice, škole i presude suda donio odluku koja nema veze s onim što je u najboljem interesu djeteta. Presuda je pola-pola, odnosno 14 dana kod mame i kod tate isto toliko, ali oni potpuno ignoriraju sva prijašnja događanja i njeno zanemarivanje."

"Igor se više brinuo o Aleksandru od Severine"

"Ona je zanemarivala dijete, nije provodila vrijeme s njim, nije ga vodila u školu, nije radila, a ni brinula o njemu, razne osobe su brinule o njemu. Igor je recimo, dok je bio Severinin partner, više vodio računa, i na tome sam mu zahvalan jer bolje da je on bio s njim nego neki sumnjivi ljudi, da ne dajem sada neke druge epitete cijelom tom okruženju oko nje. Ja sam želio da se ona bavi djetetom, a ne da delegira roditeljsko pravo na neke druge ljude. Ona kao roditelj treba odgajati dijete, a ne nekom drugom prepuštati tu ulogu."

"Patrijarh je nepravedno optužen od strane Severine da je on taj koji je krstio naše dijete. Dakle on nije krstio naše dijete, on je krstio moje treće najmlađe dijete nedavno. Patrijarh i ja smo se upoznali prije dvije godine, Aleksandar je kršten prije sedam godina u Vršcu. Da bih kasnije saznao da je Severina krstila dijete u Katoličkoj crkvi bez moje suglasnosti i znanja i protivno kanonu čak i Katoličke crkve", zaključio je Popović

Dnevnik.ba

24. studeni 2022 09:42