StoryEditor
nove optužbe

Milan Popović: Severina mi je prijetila oduzimanjem djeteta ako ne budem intiman s njom

Piše desk  /  09.10.2022., 13:34h

Bivši Severinin partner Milan Popović, poznatiji kao ‘kralj bakra’, iznio je nove optužbe na račun pjevačice s kojom ima sina Aleksandra. U intervjuu koji je vodila poznata srpska voditeljica Jovana Jeremić, Popović je iznio nevjerojatno šokantne tvrdnje u kojima navodi kako je sa Severinom zapravo imao površan i kratak odnos, uslijed čega su dobili sina. Tvrdi i da se upravo zbog Severinine trudnoće nisu razišli, ali i da ga je ona ubrzo počela ucjenjivati.

“Poslije šest mjeseci druženja odlučio sam se razvesti od nje zbog čestih promjena raspoloženja koje ima. Kad sam odlučio da se rastanemo, rekla je da je u drugom stanju. Shvatio sam da moram ostati s njom, da ne prekida trudnoću – protiv toga sam. Sebi sam rekao da moramo biti roditelji, ali intimna veza nije bila moguća.

Od 2011. godine mi se jesmo viđali, družili, financirao sam sve. Mi nikad nismo živjeli zajedno, viđali smo se vikendima. Poslije mjesec dana su krenuli nesporazumi, svađe, uvijek sam odlazio prije nego što bi svađa počela”; naveo je Popović, koji tvrdi da je, osim alimentacije, izdašno financirao pjevačicu.

“Kada se dijete rodilo, ja sam sve financirao dok je održavala trudnoću u Splitu, bio sam uvijek prisutan i na porodu, želio sam to dijete i htio sam da biti partner u roditeljstvu. Neko vrijeme je funkcioniralo dok nisu krenule ucjene –  ako ne budem u intimnoj vezi s njom da će mi braniti da uzimam dijete, da je za mene pametnije da se odreknem djeteta i da ću ga tako više viđati.

Severina je tražila da joj vraćam kredit od milijun eura i da joj dajem alimentaciju od 10.000 eura. Sve sam želio učiniti da bih viđao dijete. Moja je želja bila da dijete odrasta uz majku, a ne neke treće osobe koje su se brinule o njemu. Poanta nije bila u novcu, nego da se ona tri mjeseca posveti djetetu, da ne razmišlja o novcu. Mogla je raditi iz hobija, zbog toga sam dao toliku alimentaciju”, tvrdi Popović. No, Severina je ranije iznijela potpuno drugačije viđenje njihove veze nakon rođenja sina.

Milan Popović i Severina Vučković dobili su sina Aleksandra u veljači 2012. godine, a već nakon nekoliko mjeseci doznalo se da je njihova veza završila.

O vezi i životu s Milanom nakon rođenja sina progovorila je u intervjuu za h-alter u kojemu je ispričala da je odmah po rođenju Aleksandra razmišljala o prekidu njihove veze. Po njenoj priči, Milan je nju i Aleksandra ostavio same nakon poroda i zabranio joj izlaske iz stana u Splitu. a  nakon što je s malenim, koji je imao nekoliko mjeseci, otišla u Zagreb, tvrdi da je Milan s njom i sinom prekinuo svaki kontakt.

“Dijete ima dva mjeseca, moja tjeskoba sve više raste, kao i bol pri pomisli da dijete raste bez oca. Vodila sam unutarnje monologe, uvjeravala sebe i dalje da je promjena moguća, propitivala se je li u pitanju moj ego, jesam li ja dovoljno dobra za njega. Kasnije sam shvatila da je to tipično za žrtve nasilja. On je prekinuo svaki kontakt sa mnom, pa time i s djetetom, nije mi odgovarao ni na pozive ni na poruke.

Pozivala sam ga da dođe vidjeti dijete, molila ga da dođe na krštenje djeteta u Rijeku. Mjeseci su prolazili. I dalje sam pokušavala potaknuti emocije kod njega, izvještavala ga kada je djetetu izrastao prvi zub, izražavala žaljenje što nije bio s njim kada je prohodao i izgovorio prvu riječ. Na sve to on uopće nije odgovarao”, rekla je pjevačica, podsjeća dnevno.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 13:49