StoryEditor
beograd

Marija Šerifović slomila ruku udarajući automobil: Do ispada je došlo jer ju je prevarila djevojka?

Piše desk  /  29.08.2022., 08:00h

Srpski mediji pišu kako je sporna snimka nastala u noći s 8. na 9. kolovoz, a Marija je nekoliko dana kasnije nastupila u Zrenjaninu s gipsom na ruci. Tada je ispričala da se ozlijedila pomažući majci.

Snimka bijesnog ispada srpske pjevačice  Marije Šerifović (37) u centru Beograda u subotu se proširila društvenim mrežama. Kako navode srpski mediji, pjevačica je udarajući svom snagom u svoj automobil slomila ruku.

Na snimci se vidi Marijin automobil parkiran nasred ceste, te se čuje kako pjevačica iz sveg glasa psuje.

Je*at ću ti mamu! Odgovori mi! – derala se Marija, zaletavajući se prema automobilu i udarajući ga šakom. Nepoznata ženska osoba smirivala ju je cijelo vrijeme.

Kurir piše kako je snimka je nastala u noći s 8. na 9. kolovoz, a Marija je nekoliko dana kasnije nastupila u Zrenjaninu s gipsom na ruci. Tada je medijima ispričala da se ozlijedila pomažući majci.

Majstorirala sam kod Vere u stanu i ozlijedila zglob. U stvari sam shvatila da ništa osim mikrofona ne trebam nositi – rekla je.

Međutim, izvor je za Kurir ispričao potpuno drugačiju priču:

– Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela da histerizirati.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 07:53