StoryEditor
društvene mreže

Mapa s TikToka pokazuje najgore gradove u Europi, evo koji je izabran iz BiH

Piše desk  /  30.01.2023., 13:26h

Na društvenoj mreži TikTok objavljena je mapa koja je predstavila najgore gradove iz država Europe, a mnogi se nisu složili s odabranim destinacijama.

Mapa objavljena na profilu Map of Geography prikupila je milijun pregleda, ali i izazvala brojne rasprave, a prikazuje gradove koji su okarakterizirani kao najgori u svakoj od država.

Za Bosnu i Hercegovinu je Zenica izabrana kao najgora, a kada se radi o državama regije - Srbiju "predstavlja" Beograd, Hrvatsku Đakovo, Makedoniju Tetovo, a Sloveniju Celje, prenosi Klix.

Također, odabrani gradovi za druge europske države su mnogima bili iznenađenje te su se tako na listi našli i Frankfurt kao najgori njemački grad, potom je Lisabon naveden kao predstavnik Portugala, kao i Konya za Tursku.

Snimka je izazvala gomilu komentara u kojima su se mnogi bunili zbog odabranih gradova uzevši u obzir da nisu bili navedeni kriteriji po kojima su birani.

U komentarima su također pisali da mapa nema smisla te da je autor nasumično odabrao lokacije jer rezultati ne odgovaraju mišljenju većine.

Dnevnik.ba

22. ožujak 2023 02:05