StoryEditor
nova ljubav

Manekenka iz BiH danskog nogometaša zamijenila njemačkim biznismenom

Piše desk  /  10.11.2022., 14:15h

Manekenka iz BiH danskog nogometaša zamijenila njemačkim biznismenom

Laila Hasanović, manekenka porijeklom iz Srebrenice s adresom u Danskoj, ljubi poznatog poduzetnika Alvara Gellingsa, Nijemca koji je zabilježio velike uspjehe u modnoj industriji.

Njega na Instagramu prati 111.000 ljudi, a vlasnik je i poznate modne marke Ama Studios. Osim toga, Alvaro je suvlasnik brendova Kater sein Vater i Customized culture. Uz sve to, on svira i klavir, pa videozapise demonstracije svog umijeća nerijetko dijeli s pratiteljima na Instagramu.

Novopečeni par je prije nekoliko dana otputovao u Miami, gdje uživaju u moru, hrani i zalascima sunca, što redovno svojim pratiteljima prenose putem svojih Instagram profila, piše Avaz.

image

Laila Hasanović i Alvaro Gellings

INSTAGRAM

Inače, Laila je, prije Alvara prekinula ljubavnu vezu s danskim nogometnim reprezentativcem Jonasom Olderom Windom, kojem je nerijetko bila glavna podrška na tribinama. Često je bila meta redatelja prijenosa utakmica, a na posljednjem Europskom prvenstvu donijela je i sreću ekipi ove skandinavske zemlje jer su izborili plasman u četvrtfinale.

Lijepa Laila je Instagram i modna zvijezda u Danskoj. Pažnju javnosti skrenula je na sebe sudjelovanjem na Miss Universe Danske, gdje je ostvarila visok plasman u superfinalu.

Seksepilna plavuša je sa svojim prijateljima počela objavljivati fotografije kombinacija s profesionalnog studijskog slikanja za modele. Nedugo potom počela je raditi za različite modne brendove i kompanije te tako danas ima 133.000 pratitelja na Instagramu.

Vodi i svoj YouTube kanal, gdje predstavlja rutine šminkanja i vodiče koje dijeli s više tisuća pretplatnika.

Laila na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje seksi fotografije nastale tijekom angažmana za brojne brendove kupaćih kostima, a koje njene fanove ostavljaju bez daha. Mnogi od njih uspoređuju je sa svjetski poznatom manekenkom Carom Delevingne kojoj neobično sliči.

Hasanović je, inače, zaljubljenica u putovanja te je tako njen profil pun fotografija s raznih egzotičnih destinacija, naročito s mora.

Dnevnik.ba

22. srpanj 2024 18:58