StoryEditor
prestrogo?

Majka podijelila svoje odgojne metode: ‘Moja djeca nikad ne spavaju kod drugih niti tko dolazi k nama‘

Piše Desk  /  17.11.2021., 17:05h
Djeci bi trebali prijatelji moći prespavati jer inače puno propuštaju, napisala je jedna mama u komentarima i dodala da su joj uspomene sa spavanja kod prijateljice najljepše iz cijelog djetinjstva.

Majka dvoje djece Britanka Tara Huck podijelila je na TikToku svoje roditeljske metode, a premda mnogi pratitelji misle da je prestroga i da pretjeruje, njen je video s 1,5 milijuna pregleda brzo postao viralan.

- Druga djeca ne dolaze k nama, niti moja djeca idu kod koga prespavati - objasnila je Huck jedno od svojih pravila. Ako su joj djeca, kaže, gotova sa školskim obvezama i kućnim poslovima, ne ograničava im vrijeme koje smiju provoditi pred ekranima, prenosi Večernji.hr.

- Ako ne pojedu ono što sam im spremila, uopće ne jedu - dodala je, a mnogi su pratitelji odmah napali njene odgojne metode. 

- Djeci bi trebali prijatelji moći prespavati jer inače puno propuštaju - napisala je jedna mama u komentarima i dodala da su joj uspomene sa spavanja kod prijateljice najljepše iz cijelog djetinjstva.

- Jesu li djeca nešto skrivila ili takva pravila vrijede oduvijek? - pitala je druga pratiteljica, a Huck je odgovorila da 'nisu morali ništa loše napraviti da im to zabrani'. 

- Tako sam odlučila da ih zaštitim, na temelju stvari koje čujem i vidim kod drugih naprosto mislim da je tako najbolje - kaže ona i dodaje da je sama imala prilično popustljive roditelje, te da je mogla prespavati kod prijatelja.

Istaknula je i da joj djeca mogu ići k prijateljima u posjetu i družiti se, no tada je obično i ona s njima. 

I premda većini nije bilo jasno zašto bi netko djeci to bez razloga uskratio, bilo je i onih koji su pohvalili njene odgojne metode. - Ja nikad nisam smjela nigdje prespavati, a ne smije ni moja kćer.

Svašta se događa i nikad ne mogu znati da je u tuđoj kući potpuno sigurna i da joj nitko neće nauditi - rekla je jedna mama.

- A postoji i drugi razlog zašto ne organiziram da joj prijatelji prespavaju; to što mi većina druge djece nije baš draga! - dodala je iskreno, prenosi The Sun.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2021 12:06