StoryEditor
UŽIVAJU U TURSKOJ

Maja Šuput pozirala sa suprugom, fanovi na njemu primijetili neuobičajeni detalj

Piše Desk  /  12.11.2021., 15:23h
Maja na fotografiji pozira odjevena u haljinu i visoke čizme iznad koljena, no pratiteljima je upao u oko njegov modni detalj, budući da je imao gole gležnjeve."Dolčevita i goli gležnjevi...mmm...kako sexy", "Majo kupi mužu čarape zima jeee", "Ima čovjek čarape uz sako", pisali su fanovi.

Pjevačica Maja Šuput (42) nedavno je sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom otputovala je u Tursku, a na Instagramu je objavila fotografiju sa suprugom, koja je vrlo brzo dobila više od 12 tisuća lajkova. 

Maja na fotografiji pozira odjevena u haljinu i visoke čizme iznad koljena, no pratiteljima je upao u oko njegov modni detalj, budući da je imao gole gležnjeve, Večernji.hr.

"Dolčevita i goli gležnjevi...mmm...kako sexy", "Majo kupi mužu čarape zima jeee", "Ima čovjek čarape uz sako", pisali su fanovi.

Obitelj Tatarinov nedavno je proslavila sedam mjeseci od rođenja malog Blooma. Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom na pravom je putu da postane modna ikona.

 - Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas - rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku rodila sina.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:18