StoryEditor
PRESRETNA PJEVAČICA

Maja Šuput pokazala prve Bloomove božićne fotografije

Piše Desk  /  05.12.2021., 11:03h
- Magija prosinca nama je ove godine posebna. Bloom u svojoj prvoj božićnoj priči - napisala je Maja pokraj fotografija svog sina.

Pjevačica Maja Šuput (42) ne krije oduševljenje što će uskoro provesti prvi Božić sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Na Instagramu je objavila prve božićne fotke malog Blooma i još jednom pratiteljima kazala koliko je sretna, prenosi Večernji.hr.

- Magija prosinca nama je ove godine posebna. Bloom u svojoj prvoj božićnoj priči - napisala je Maja pokraj fotografija. 

"Znači premedenoooo, da poželim tako nešto", "Bravo za Blooma", "Kako sam lijep", "Kako je posebno predivan", "Znači, med medeni", "Na ovaj prizor čovjek ne može ostati imun", "Fantazija", "Slatkiš", "Majo, ovo će ti biti najljepši Božić koji ćeš pamtiti od rođenja", samo su neki od brojnih komentara njenih obožavatelja.

Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom na pravom je putu da postane modna ikona.

"Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 09:00