StoryEditor
slovenski košarkaš

Luka Dončić odmara na Cresu: Oduševio fanove pristupačnošću i ležernim ponašanjem

Piše desk  /  06.07.2023., 09:28h

Slovenski košarkaš Luka Dončić već drugi put ove sezone posjetio je plažu Meli na Cresu s obitelji, te je oduševio fanove pristupačnošću i ležernim ponašanjem.

Otkako je Dončić otkrio taj creski biser s bijelim "teškim" pijeskom koji se vraća na tlo čim zakoračite, redovno ga ljeti posjećuje. More je ondje uvijek kristalno bistro koliko god kupača njime trčkaralo.

Golim okom se vidi svaka bijela školjkica na plitkom dnu. Do uvale Dončić dolazi jahtom, a to mu je, kako piše portal 24sata.hr, jedno od omiljenih mjesta, kao i njegovu ocu koji se od sredine lipnja već šesti put ondje vraćao.

Nakon kupanja u utorak uživali su u kapljicama vinarije Kozlović, lignjama i kozicama iz Meli Beach bara. Inače, porcija prženih lignji s pomfritom i tartarom ondje je 14,90 eura, kao i panirane kozice, a 0,75 l malvazije Kozlović košta 40 eura.

Dončića su fanovi snimili na supu dok je veslao s najmlađim članovima šire obitelji. Bio je, odlično raspoložen i fotografirao se sa svim fanovima. Prije godinu dana ovaj vrhunski košarkaš prvi put viđen je u uvali Meli, a tad je svojom pojavom do suza razveselio 17-godišnjeg imenjaka Luku. Mladić se toliko šokirao kad je ugledao svog idola da je od veselja i zaplakao čiji je dres nosio toga dana na plaži.

Dončić se ujedno lani na Krku okušao i kao DJ uz bivšeg profesionalnog košarkaša Shaquillea O‘Neala. Naime, Shaq je nastupio u jednom novootvorenom klubu na Krku, a na pozornici mu se pridružio sin Myles O‘Neal, a onda i Dončić. S obzirom na to da je ljeto tek počelo, na Meliju vjeruju da će im Dončić još koji puta doći.

Inače, Dončić se našao na spisku reprezentativaca Slovenije za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Japanu, Indoneziji i na Filipinima od 25. kolovoza do 10. rujna 2023.

Reprezentacija Slovenije će igrati u grupi F u kojoj se još nalaze selekcije Gruzije, Venecuele i Zelenortskih Otoka.

Znate nešto viš

29. travanj 2024 12:19