StoryEditor
legendarni hrvatski stoper

Lovren nije zadovoljan ovogodišnjim pobjednikom na Dori: "Demonizam, fuj"

Piše desk  /  26.02.2024., 10:05h

Marka Purišića nakon pobjede u Dori ove godine čeka puno posla. Umjetnik koji djeluje pod imenom Baby Lasagna putuje u Švedsku na veliko finale Eurosonga, a pobjedu je odnijela njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim".

Izdominirao je finalom, publika je oduševljena, komentari na njegov nastup govore o jakom scenskom nastupu, a nije ostavio ravnodušnim ni žiri. Međutim, čini se da nisu svi sretni ovakvim izborom.

Naime, na društvenim mrežama oglasio se nogometaš Dejan Lovren, koji je u storyju poslao žestoku kritiku. "Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", napisao je legendarni hrvatski branič koji trenutno igra za Lyon. Lovren je poruku napisao uz snimku Baby Lasagne na svom televizoru.

Lovren se, podsjetimo, prošle godine oprostio od hrvatske reprezentacije. Baby Lasagna je, inače, osvojio impozantnih 247 bodova od publike, a 74 boda od stručnog žirija. "Ne volim to toliko, nisam fan svega ovoga što se događa. No, s ponosom ću odraditi sve zbog ljudi koji su se molili za mene", kazao je pjevač nakon pobjede na Dori u nedjelju.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:22